Címke nyomás, doboz- és
termékcsomagolás gyártás egy helyen!

AJÁNLATOT KÉREK >>

A termék címke és csomagolás vagy doboz grafikai és nyomdai szempontból az egyik legmeghatározóbb és legösszetettebb marketing és kivitelezési feladat, amit cégünk szívesen megvalósít bármelyik ügyfele számára.

A termék design megvalósítása, az ötlettől a gyártásig hosszú utat jár be. A funkciók és  a működőképesség alapvető szempont, de a csomagolásnak az esztétikai szempontokon kívül kötelező tartalmi előírásai is vannak (a tartalom, a név, a vonalkód stb…). Az áru tálalása befolyásolja a vásárlói döntéshozatalt és sokszor érzelmi vizuális szempontok határozzák meg, mely terméket választja a fogyasztó.

Szinte észre sem vesszük mennyi címke, doboz és egyéb csomagolási forma található környezetünkben. Egy tetszetős, egyedi design, egy jól megtervezett és szépen kivitelezett csomagolás jobban felismerhetővé teszi a mögötte levő terméket, kiemeli a konkurencia közül, így a legtöbb terméknél a csomagolás, grafika, az egyik leghatékonyabb reklámeszköz. Manapság ma már sokszor nem az számít, mit rejt a csomagolás vagy mutat a címke, hanem maga a csomagolás, címke adja el a terméket, bármi is legyen mögöttük.

A kreatív ötlet, a jó design, a szép és informatív címke vagy csomagolás együttesen alkotják a professzionális, vizuális megjelenést. A termékcsaládok esetében az arculati és áru koncepció tervek alapján készülnek a csomagolás grafikai tervek. Mint grafikai tervező és nyomdai kivitelező cég vállaljuk a csomagolás gyártását is, hozzájárulva egy sikeres termék bevezetéséhez.

További egyéb, egy vállalkozás számára alapvető fontosságú marketing eszközök és nyomdai termékek:
szórólap | névjegykártya | céges boríték

 

Szeretettel várjuk kérdéseit és érdeklődését!

Elérhetőségek:

További információk:

MIÉRT MINKET?…

 

100% MINŐSÉG GARANCIA

EGYEDÜLÁLLÓ ÁR GARANCIA

HATÁRIDŐ GARANCIA

INGYENES TANÁCSADÁS

AKÁR INGYENES GRAFIKAI TERVEZÉS

AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni a nyomdaipari technológiák között, ezzel segítve őket a legjobb megoldás megtalálásában, mely a célnak megfelelő minőséget biztosítja a legjobb áron.

SOS AJÁNLATKÉRÉS >> 100% MINŐSÉG GARANCIA, ÁRGARANCIA, HATÁRIDŐ GARANCIA