KAPARÓS KÁRTYA
Élmény a játék velük!

AJÁNLATOT KÉREK >>

A kaparós sorsjegy általában egy névjegykártya méretű termék, amelyet nyereményjátékokhoz, vagy valamilyen akcióhoz szoktak kötni. Kedvelt marketing eszköz, mert az adott céget népszerűsítő üzenetén kívül a játék örömét és izgalmát is magában hordozza. Nyomása darabszámtól függően történhet digitális- vagy ofszet nyomdai technológiával, a kaparós rész felvitelét a sorsjegyre pedig szitázással lehet megoldani.

A kaparós sorsjegyet alkalmazni lehet például kiállítások és egyéb rendezvények alkalmával, céges alkalmakkor, üzlet nyitásakor, vagy valamilyen új termék, vagy szolgáltatás bevezetésekor.

A kaparós sorsjegy rendelkezik pár sajátossággal, amit grafikai tervezés és kivitelezés során figyelembe kell venni, így ha nem biztos a dolgában, vagy csak egyszerűen nincs ideje ezzel foglalkozni, hárítsa ránk ezt a feladatot!

További egyéb, egy vállalkozás számára alapvető fontosságú marketing eszközök és nyomdai termékek:
szórólap | névjegykártya | céges boríték

Szeretettel várjuk kérdéseit és érdeklődését!

Elérhetőségek:

További információk:

MIÉRT MINKET?…

 

100% MINŐSÉG GARANCIA

EGYEDÜLÁLLÓ ÁR GARANCIA

HATÁRIDŐ GARANCIA

INGYENES TANÁCSADÁS

AKÁR INGYENES GRAFIKAI TERVEZÉS

AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni a nyomdaipari technológiák között, ezzel segítve őket a legjobb megoldás megtalálásában, mely a célnak megfelelő minőséget biztosítja a legjobb áron.

SOS AJÁNLATKÉRÉS >> 100% MINŐSÉG GARANCIA, ÁRGARANCIA, HATÁRIDŐ GARANCIA