Kiállítási- és standdekoráció

AJÁNLATOT KÉREK >>

A kiállítási- és standdekoráció, installáció komplex feladata nagy odafigyelést és gondos tervezést igényel. Egy jól elkészített látványterv sokat segít a végső koncepció és a megvalósítani kívánt dekoráció kidolgozásához. A tervezéshez hozzátartozik a megfelelő alapanyagok és hasznosítható felületek számbavétele.

Dekorációnál gyakran alkalmazzák az öntapadó fóliákat, vinyleket, roll-upokat, vagy bannereket és egyéb POS anyagokat, de ilyenkor érdemes kivinni számos, céget bemutató és reprezentáló terméket u.m.:, névjegykártya, céges mappa és dosszié, jegyzettömb, termékleíró prospektus, papírtáska, kártyanaptár, vagy akár molinó és zászló.

Ha ötelt híján nem jut előbbre stanndekorációjának megtervezésénél, keressen minket és mi segítünk a kivitelezésen kívül a grafikai tervezésben is!

További egyéb, egy vállalkozás számára alapvető fontosságú marketing eszközök és nyomdai termékekszórólap | névjegykártya | céges boríték

Szeretettel várjuk kérdéseit és érdeklődését!

Elérhetőségek:

További információk:

MIÉRT MINKET?…

 

100% MINŐSÉG GARANCIA

EGYEDÜLÁLLÓ ÁR GARANCIA

HATÁRIDŐ GARANCIA

INGYENES TANÁCSADÁS

AKÁR INGYENES GRAFIKAI TERVEZÉS

AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni a nyomdaipari technológiák között, ezzel segítve őket a legjobb megoldás megtalálásában, mely a célnak megfelelő minőséget biztosítja a legjobb áron.

SOS AJÁNLATKÉRÉS >> 100% MINŐSÉG GARANCIA, ÁRGARANCIA, HATÁRIDŐ GARANCIA