SZITÁZÁS, SZITA NYOMÁS

Megrendelőink számára lehetőség van promóciós- és reklámtermékeket logóztatni is. A termék szitázása, feliratozása történhet direkt nyomással közvetlen az anyagra, vagy transzferálással, úgynevezett transzfer (felvasalható) matrica segítségével. Egyaránt vállalunk hozott, vagy általunk beszerzett anyagra nyomást. Felirataink, emblémáink bármely textil alapanyagon kiváló kopás és mosásálló tulajdonsággal rendelkezik. 


AMIT A SZITÁZÁSI ELJÁRÁSRÓL TUDNI ÉRDEMES

direkt nyomásnál a nyomás közvetlenül a textilre történik, míg a transzferes eljárásnál a nyomatok először egy speciális hordozóra kerülnek, majd arról transzferáljuk át a textilre. Amennyiben nincs a textilen  az elhelyezendő nyomat területén zavaró kiemelkedő felület  pl.  varrás, gomb, zseb vagy egyéb, általában a direkt nyomást szoktuk javasolni. Gazdaságosabb, megspórolható a transzferpapír és a transzfer vasalás költségét.

Abban az esetben, ha a minta vékony vonalakat, finom árnyalatokat, vagy a nyomandó felületen kiemelkedés található célszerű felvasalható matricát (transzfer nyomást) alkalmazni. Gazdaságos kis méretű minták esetén is. A transzfer nyomás kitűnően alkalmas nagyon vékony vonalak, apró részletek nyomására, még a lehetetlennek tűnő helyekre is. (pólók ujjára, zsebére, gallérjára, baseballsapkára, nyakkendőre. stb…)

Amit szitázással célszerű nyomni: póló, baseball sapka, esernyő, stb.

Szeretettel várjuk kérdéseit és érdeklődését!

Elérhetőségek:

További információk:

SOS AJÁNLATKÉRÉS >> 100% MINŐSÉG GARANCIA, ÁRGARANCIA, HATÁRIDŐ GARANCIA