DOMBORNYOMÁS

Legyen igazán egyedi, ragadja meg a tekinteteket egyedi dombor nyomott termékével és emelje ki a legfontosabb részleteket! A papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák különleges térbeli hatást keltenek, amelyek tapintásra is érzékelhetők.Nagyon sok formabontó megoldásra ad lehetőséget, alkalmazható például névjegykártyák felületén. Gyógyszeres dobozokon kötelező feltüntetni Braille írással is adatokat, ezek is dombornyomással kerülnek a csomagolásra.
További előnye, hogy színhasználat nélkül is használható egy-egy elem kiemelésére: ilyenkor a papíron kialakuló forma a térbeli eltérésekből fog összeállni. Kedvelt, fantáziadús és különleges megoldás.
A fentieknek megfelelően pozitív és negatív dombornyomási, domborítási és homorítási műveletekről beszélhetünk. Domborozás esetén a kevésbé részletgazdag formákkal lehet látványos eredményt elérni, például nagyobb feliratokkal, címekkel Ehhez a technikához ajánlott a minimum 200 g vastagságú papírt választani, mert csak a magasabb grammsúlyú papír tudja ezt a jellegű alakváltozást biztosan és látványosan megtartani.

Szeretettel várjuk kérdéseit és érdeklődését!

Elérhetőségek:

További információk:

SOS AJÁNLATKÉRÉS >> 100% MINŐSÉG GARANCIA, ÁRGARANCIA, HATÁRIDŐ GARANCIA